Det er et meget relevant spørgsmål og der er et hav, af forklaringer, som jeg har valgt at takle ved at hænge følgende skilt i venteværelset og som de fleste heldigvis, har vist forståelse for, når de har måttet vente:

VENTETID… kan være irriterende! Vi kender det alle i flere sammenhænge og ligegyldigt hvad årsagerne er, mister man nemt tålmodigheden - specielt, når man har travlt.

Her på klinikken gør vi vores yderste for at overholde tiderne og når det sker, at vi kommer bagud har I hermed vores undskyldning!

Når I har fået den, skal I imidlertid også have en forklaring - for årsagerne kan være flere og nogen man ikke umiddlebart tænker på:

1) Mennesker og deres problemer - fysiske som afledte psykiske - er forskellige. Nogle er hurtige at behandle, andre ikke. Nogle har mere behov for samtale end andre. En behandling for samme type problem kan tage fra to til tyve minutter! Og er der tre vanskelige tilfælde i rap, kommer vi bagud. Jeg kan vælge at sige, at jeg ikke har tid, men jeg vælger at tage den tid, det tager - selvom der er andre, der venter. Jeg må så håbe på jeres forståelse og tiltro til, at samme vilkår gælder for jer, den dag I måtte få et vanskeligt tilfælde.

2) Der kan være mange akutte tilfælde, der ringer samme dag. Hvis bogen er fyldt op, kan jeg vælge, at give tider flere dage ud i fremtiden med risiko for utilfredshed, men jeg vælger at putte så mange akutte ind i mellem som forsvarligt - hvilket så kan gå lidt ud over de, der har en tid - i form af ventetid med efterfølgende utilfredshed. Specielt om fredagen kan dette være et problem. I begge tilfælde kan der blive utilfredshed, men jeg vælger, hvad jeg mener trods alt giver størst tilfredshed.

3) Folk kan blive forsinkede af legitime årsager, specielt omkring de sene tider. Dette kan give flaskehalse - men jeg ser hellere, at I kommer for sent end at I kører jer ihjel for at komme til tiden…!

Der kan være flere årsager, men pointen er, at når man har med mennesker at gøre - specielt mennesker, der skal behandles - kan det være svært altid at få tingene til at gå planmæssigt. Men vi gør, hvad vi kan - og I har altid vist stor forståelse. Tak for det!

 

Frederiksborgvej 7  -  3200 Helsinge  -  Tlf: 4879 8545  -  Fax: 4879 8535  -  info@familiekiropraktoren.dk