Peter Dalum, kiropraktor

Peter er indehaver af klinikken og uddannet ved New Zealand College of Chiropractic, hvor diagnosticering og behandling af lidelser i bevægeapparatet er i højsædet. Desuden anskues kroppen holistisk, hvorfor du vil få undersøgt hele bevægeapparatet, uanset hvilken lidelse du søger kiropraktor for. Peters fokus er at forbedre hele rygsøjlens funktion og dermed fjerne stress og forstyrrelser, der kan påvirke nervesystemet.

 

 

 

Søren Lehmann-Larsen, Kiropraktor 

Født og opvokset i Roskilde i 1981 og uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense i 2010.

Inden jeg startede på uddannelsen, som kiropraktor aftjente jeg min værnepligt ved den kongelige Livgarde i sanitettjenesten. Jeg har arbejdet som handicapmedhjælper et års tid samt arbejdet en del som sygeplejevikar på et hospital og plejehjem. Som led i kiropraktoruddannelsen var jeg igennem et år, en del af behandlergruppen på Ringe Rygcenter hvor jeg deltog i tværfaglige samarbejde mellem kiropraktorer, fysioterapeuter, sygeplejesker og læger.

Fra 1 november 2010 til 1. november 2011 var jeg ansat som turnus assistent ved kiropraktorene Bolding og Lysgaard i Roskilde. Efter endt turnus startede jeg som kiropraktor hos Familiekiropraktoren ved Jøren Lykke-Rasmussen frem til sommeren 2017.

Jeg var efterfølgende halvandet år i søværnet og er nu returneret her på klinikken 

 

 

 


Trine Nielsen , sekretær


Jeanette Hammer , Sekretær

Josephine Dahl Lundquist , Sekretær

 

 

 

 

Frederiksborgvej 7  -  3200 Helsinge  -  Tlf: 4879 8545  -  Fax: 4879 8535  -  info@familiekiropraktoren.dk